Produse Meniu

Sensitive Flexi Builder Rosy - Hipoalergenic - 12ml

Sensitive Flexi Builder Rosy - Hipoalergenic - 12ml Click pentru mărire
Preţ:
65,00 RON
Model: SFBR12
Stoc: Momentan Indisponibil
Rating mediu: Fără rating
Producător:
Mystic Nails
Data așteptată pentru livrare: 27 Iunie 2024
Imagini suplimentare
Descriere

 Flexy Builder Rosy Sensitive Hipoalergenic este o baza de gel lac hipoalergenica special creata pentru construirea unghiilor, fiind certificata printr-un test de laborator internațional acreditat!*

Flexi:

Gel lac extrem de flexibil, care se poate curba cu usurinta.

Constructor:

 Flexy Builder Rosy – este o baza gel lac hipoalergenica cu ajutorul careia puteți repara colțurile unghiilor rupte și puteți extinde unghia naturală până la 3-5 mm. Vâscozitatea sa groasăva permite sa modelati frumos suprafața unghiei naturale (pentru a construi o curbă C frumoasă).

3 in 1: Camuflaj, baza si culoare

Vascozitatea ridicata le asigura clientelor o purtare indelungata, fara ca unghia naturala sa se rupa..Culoarea hiperpigmentata va ofera o acoperire omogena si naturala. Pentru un aspect vibrant baza se poate acoperi cu culoarea preferata.

Caracteristici:

- culoare calda un nuanta de nude

- nu se ingalbenste

- se poate inlatura prin topire

-flexibila

- vascoasa

- nu necesita degresare

UV: 2 min

LED: 30 sec

* Testul hipoalergenic implică testarea produsului timp de 48-72 de ore pe un minim de 40 de persoane care au prezentat anterior simptome alergice. Voluntarii testați sunt toate persoanele care suferă de dermatită atopică, alte dermatite de contact (dermatită de contact, eczemă de contact) sau hipersensibilitate la alte produse cosmetice, de uz casnic și de curățare sau alte iritații ale pielii!

În timpul testului, au fost înregistrate 0 (zero!) cazuri de iritație, sensibilizare sau reacții alergice și, ca urmare, produsul a primit clasificarea hipoalergenică oficială, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat in siguranta!

Recenzii
Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Scrieţi o recenzieI agree that my data will be proceessed the way it is written in privacy policy.
Categorie
Ultimele produse vizualizate
Urmăreste-ne pe Facebook!