Produse Meniu

Sensitive Base Gel - Hipoalergenic & HEMA-free - 7ml

Sensitive Base Gel - Hipoalergenic & HEMA-free - 7ml Click pentru mărire
Preţ:
50,00 RON
Model: SBGH7ml
Stoc: In Stoc
Rating mediu: Fără rating
Producător:
Mystic Nails
Data așteptată pentru livrare: 27 Iunie 2024
Imagini suplimentare
Descriere


Sensitive Base Gel - Hipoalergenic & HEMA-free este un gel de bază hipoalergenic dovedit, certificat printr-un test internațional de laborator acreditat! *

Produs fără HEMA!

Unghii problematice? Treci aici! Nu există nicio provocare pentru gelul nostru de bază Sensitive! Acest nou gel de bază funcționează ca un GLUE între unghia naturală și oricare dintre gelurile noastre de construcrie(Gama Clasica si Acril Gel).

Utilizare:

Pileste usor unghia naturala cu un buffer, aplica Nail Prep si apoi Primer (si/sau Acid Free Primer) pentru a pregati unghia naturala . Aplicați un strat foarte subțire de gel de bază Sensitive și "masați" gelul adânc în fibrele unghiei naturale cu perii pensulei. Curățați întotdeauna excesul de material de gura sticlei  și utilizati/aplicati cât mai puțin gel posibil. Nu îndepărtați reziduul lipicios după întărire/catalizare.

Sfat:

Baza Gel Sensitive nu se poate dizolva, dar daca clienta nu doreste indepartarea bazei prin topire noi va recomandam sa folositi aceasta baza "extra adeziva si lipicioasa" inainte de aplicarea gel lacului. In cazul unghilor problematice se poate folosi ca o baza extra, inainte de aplicarea bazei Base/Gloss sau Flexy Builder( este important sa folositi inainte si solutiile de pregatire). Dupa ce aplicati si catalizati Baza Sensitive puteti urma pasii obisnuiti de aplicare a gel lacului(aza, culoare si top).

Timp de catalizare:

Lampa UV: 3 minute

Lampa LED: 20 secunde

* Testul hipoalergenic implică testarea produsului timp de 48-72 de ore pe un minim de 40 de persoane care au prezentat anterior simptome alergice. Voluntarii testați sunt toate persoanele care suferă de dermatită atopică, alte dermatite de contact (dermatită de contact, eczemă de contact) sau hipersensibilitate la alte produse cosmetice, de uz casnic și de curățare sau alte iritații ale pielii!

În timpul testului, au fost înregistrate 0 (zero!) cazuri de iritație, sensibilizare sau reacții alergice și, ca urmare, produsul a primit clasificarea hipoalergenică oficială, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat in siguranta!

 

Recenzii
Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Scrieţi o recenzieI agree that my data will be proceessed the way it is written in privacy policy.
Categorie
Ultimele produse vizualizate
Urmăreste-ne pe Facebook!